ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Με τη χρήση του ιστοτόπου μας, αυτομάτως αποδέχεστε τους παρακάτω όρους, τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Έχετε την ευθύνη να ελέγχετε το περιεχόμενο των όρων για ενδεχόμενες αλλαγές.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του διαχειριστή.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος απαιτούνται ορισμένα προσωπικά στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά είναι: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλεφωνικό αριθμό, διεύθυνση e-mail. Τα προσωπικά στοιχεία που δόθηκαν από τον πελάτη δεν κοινοποιούνται σε τρίτους εκτός αν βάσει νομοθεσίας υπάρξει η άρση του απορρήτου. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τα δεδομένα αυτά με σκοπό την παράδοση της παραγγελίας,  την επίλυση προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν και την αποστολή ειδικών ενημερωτικών δελτίων σχετικά με τα προϊόντα μας. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των πελατών καταχωρούνται απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας  ή του παρόχου (π.χ. paypal), η ιστοσελίδα μας δεν μετέχει σε αυτήν την διαδικασία και δεν λαμβάνει καμία πληροφόρηση. Μπορείτε να μας κοινοποιήσετε εάν επιθυμείτε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες στέλνοντας το αίτημά σας μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@missboxy.com.

Πολιτική επιστροφών – Αντικατάσταση – Επιστροφή Χρημάτων - Ακύρωση

Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγών/επιστροφών καθώς όλα τα προϊόντα ετοιμάζονται κατά παραγγελία είτε είναι προσωποποιημένα.

Αν το προϊόν που λάβατε είναι ελλαττωματικό ή έχει υποστεί φθορά κατά την μεταφορά του θα πρέπει να μας στείλετε e-mail εντός 14 ημερών από την παραλαβή του με τα εξής στοιχεία:

Α) Φωτογραφία του προϊόντος που να φαίνεται ότι είναι ελλαττωματικό ή υπέστη φθορά.

Β) Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση.

Κατόπιν παλαβής του δέματος θα προχωρήσουμε στην επιστροφή χρημάτων/αντικατάστασή του.

Μπορείτε να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας εντός 1 ώρας από την ώρα πραγματοποίησης μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@missboxy.com.

Λοιπά

Για λόγους ανωτέρας βίας, για παράδειγμα σε περιόδους κακών καιρικών συνθηκών, απεργίες κλπ., δεν υπάρχει η δυνατότητα έγκαιρης παράδοσης της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για την πορεία της. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όποια κατάσταση βρίσκεται εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.